Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

kutatási és fejlesztési projektekben részfeladatok megoldása

technológiai újítások bevezetésének előkészítése

webfejlesztés

projekttervezés, projektvezetés

portálépítés és fenntartás

programtervezés

eszközigény felmérés, kidolgozott technológia kivitelezés

Támogatónk

 

Szolgáltatás - Megoldások

7/24 rendelkezésre állás Szolgáltatásaink mindig a rendelkezésére állnak, lépjen kapcsolatba velünk bármikor. Hostingunk a szolgáltató által is garantált rendelkezésre állási időt biztosítja. Nem csak megrendeléseit és szolgáltatásaink iránti igényét jelezheti felénk, segítséget, tanácsot is kérhet nyugodtan.

teljeskörű garancia Fejlesztésekre, szolgáltatásokra, alvállalkozóink munkájára, termékekre teljes garanciát biztosítunk a gyártók és a törvény által meghatározott időtartamon belül. Saját fejlesztések ill. a Gothic rendszer bármely elemére élethosszig tartó garanciát vállalunk, amennyiben a forráskód sértetlen.

szoftverkövetés biztosítás saját fejlesztések esetén Gothic CMS által üzemeltetett oldalaink estén folyamatos szoftverkövetést biztosítunk, minden oldalunk frissül a legújabb Gothic fejlesztésekkel.

tárhely szolgáltatás Tárhelyet biztosítunk honlapjának, abban az esetben is ha nem mi fejlesztettük, kérjen ajánlatot és érdeklődjön a technikai feltételekről elérhetőségeink valamelyikén.

hosting szolgáltatás Mindenre kiterjedő hosting szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, mely a következőket tartalmazza:

 • teljes körű biztonsági mentés,
 • adatbázis karbantartás,
 • levelezés kezelése,
 • terheléselosztás,
 • support, segítségnyújtás,
 • biztonsági rendszerek karbantartása,
 • hálózati biztonság növelése,
 • szerver oldali vírus ellenőrzés,
 • név szerver szolgáltatás, subdomain kiszolgálás,
 • admin felület segítségnyújtás,
 • web statisztika,
 • php,
 • mysql,
 • Deepskeye Ügyfélkapu.

fejlesztések ajánlása Már működő honlapjához, vagy tervezett honlapjához kérésére ajánlásokat készítünk, hogy miként lenne célszerű felépíteni az oldalt, milyen hibákat szoktak mások elkövetni. Felhívjuk figyelmét a buktatókra, a használat során tapasztalható nehézségekre. Igény szerint az üzemelő oldal optimalizásához szükséges fejlesztéseket is meghatározzuk.

partnerkapcsolat, outsourcing Ügyfeleinkkel az első perctől kezdve hosszútávú kapcsolatra törekszünk, ezért olyan fejlesztéseket, terveket, promóciókat ajánlunk nekik, melyek révén hosszabb időre tervezhet előre, jobban optimalizálhatja forrásait, mi pedig könnyebben alkalmazkodunk erőforrásainkat igényeihez. Minden esetben készek vagyunk a feladatok megosztására ügyfelünk további partnereivel, nagyobb léptékű megbízások esetén alvállalkozók koordinációját is vállalni tudjuk. Ha lehetőség van rá kiajánlunk részfeladatokat már meglévő partnereinknek.

közösségépítés és programszervezés Az inteneten és a való világban is segítünk közösséget építeni programokat szervezni. A csapatépítő tréningektől, a tanfolyamokon át, konferenciákig mindent megszervezünk. Az érkeztetést, a személyzetet szervezését, a programok előkészítését és lebonyolítását, az elhelyezést és ellátást, egy helyen intézheti el nálunk. Felmérjük az igényeket, lehetőségeket, terveket vázolunk fel, felvesszük a kapcsolatot a résztvevőkkel a nyitástól, a zárásig mindent elintézünk, az utómunkálatokat is elvégezzük.

Címkék: deepskeye
 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu