Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

kutatási és fejlesztési projektekben részfeladatok megoldása

technológiai újítások bevezetésének előkészítése

webfejlesztés

projekttervezés, projektvezetés

portálépítés és fenntartás

programtervezés

eszközigény felmérés, kidolgozott technológia kivitelezés

Támogatónk

 

Média - Megoldások

tartalomszolgáltatás Nem csak elkészítjük honlapját, de kiváló csapatunk segítségével a legjobb tartalommal töltjük fel. Cikkek, riportok, reklámok írása és feltöltése néhány nappal a megrendelést követően. Tapasztalt újságírókkal, riporterekkel dolgozunk együtt, akiknek munkáját kiváló adminisztrátorok segítik, hogy a tartalomhoz a forma is tökéletesen illeszkedjen.

reklám és reklámszöveg készítés Ütős, egyedi, meghökkentő, szokásos vagy a szokásostól eltérő reklám elkészítését, ezekhez reklámszöveg, forgatókönyv, szinopszis elkészítését is vállaljuk. Ötletekből nincs hiány.

filmforgatás Profi operatőrökkel, reklámfilm rendezőkkel dolgozunk együtt, így biztos lehet benne, hogy amit megterveztünk Önnek, azt képernyőre is tudjuk vinni. A legmodernebb technikával dolgozunk, kiváló stúdiókkal, szinkron- és epizódszínészekkel, produkciónként gondosan válogatott statisztákkal forgatunk. A néhány szereplős filmtől a sokszereplős tömegjelenetig, mindent megszervezünk.

szerkesztőségi feladatok ellátása Kiadványszerkesztés a cikkírástól, korrektúrától kezdve a tördelésen, nyomdai előkészítésen és kivitelezésen át egészen a kiszállításig.

fotózás nyomdai, online anyagokhoz (esemény, helyszín, portré) Kipróbált, megbízható fotósokból álló csapatunk biztosítja Önnek, hogy kiváló minőségű fotókat kapjon a legjobb áron, akár nyomdai, akár online felületen kívánja azokat elhelyezni. Bármilyen típusú eseményen, akár különleges körülmények között, egyedi helyszínen is vállalunk fotózást. Mi már megtaláltuk Önnek a legjobb fotósokat!

nyomdai kivitelezés, egyedi megjelenések tervezése Igényeinek megfelelő nyomdai kivitelezést vállalunk, egyedi terveit, kis és nagy példányszámú nyomtatványait rövid határidővel a lehető legkedvezőbb áron készítik el Önnek partnereink. Partnernyomdáink speciális igényeket is képesek kielégíteni és megkeresik a legjobb ár-érték arányt a megtervezett kreatívokhoz. Segítünk meghozni a legjobb döntést, kiválasztani a legjobb megoldást.

online kampányok és promóciók Elkészítjük online kampányát, promócióját elképzeléseinek megfelelően. Terveket készítünk a megjelenésekre, meghatározzuk azokat a pontokat, amelyekre a legnagyobb hangsúlyt kell fektetnie, hogy a lehető leghatékonyabban használja fel marketing keretét.

hírlevél tervezése és küldése Arculatának, szolgáltatásának és termékének megfelelő hírlevél sablont készítünk, melyben rendszeresen, egységes formában tájékoztathatja ügyfeleit, partnereit. Saját fejlesztésű hírlevél küldő rendszerünkön (iLaurin) keresztül egyszerűen és könnyen juttathatja el üzenetét regisztrált felhasználóihoz. Könnyen karbantarthatja adatbázisát.

gerillamarketing Amennyiben céljainak legjobban egy gerillakampány felel meg, akkor kialakítjuk a koncepciót, Önnek csak el kell fogadnia. Megszervezzük az indulást, figyelemmel kísérjük a fejleményeket, ha szükséges, erősítjük, irányítjuk a kampány folyamatát. Költségkímélő, hatékony megoldást ajánlunk hirdetésének.

szlogenírás Azt már tudja, hogy mit, hol és hogyan szeretne hirdetni, csupán egy jó szlogen hiányzik? Forduljon hozzánk, ismertesse meg velünk termékét, hogy olyan szlogent tudjunk kitalálni, ami mindenki fejében megragad. Határozzuk meg együtt a megfelelő irányt. Elkészítjük Önnek meghökkentő, vicces, korszerű szlogenjét.

promóció tervezés Teljes promóciót, termékbevezetést, termékváltást, desing váltást mutatunk be vásárlóinak, partnereinek, úgy, hogy el is felejtik, hogy eddig mit használtak, ezután biztosan az Ön termékét fogják!

rádióreklám készítés Rádiózásban jártas, kiváló szakembereink garantálják, hogy a legjobb minőségben, a legmodernebb technikával készül el rádióreklámja. Szinkronszínészeink, rádiós narrátoraink vagy akár műsorvezetők mondják el üzenetét, garantálva ezzel is a legmagasabb szakmai színvonalat.

Címkék: deepskeye
 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu