Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

kutatási és fejlesztési projektekben részfeladatok megoldása

technológiai újítások bevezetésének előkészítése

webfejlesztés

projekttervezés, projektvezetés

portálépítés és fenntartás

programtervezés

eszközigény felmérés, kidolgozott technológia kivitelezés

Támogatónk

 

ilaurin a Deepskeye Systems ügyfélkapu rendszere

Az ilaurin rendszerünk minden partnerünk számára elérhető itt.

Hírlevél küldő szolgáltatás

Partnereink számára hírlevélküldő szolgáltatást nyújtunk. Ügyfeleink saját vagy általunk készített hírlevél template/templatek segítségével küldhetik ki hírleveleiket feliratkozott felhasználóiknak. Az ilaurin rendszer lehetőséget biztosít, hogy az ügyfél honlapján keresztül fel és leiratkozó felhasználók frissüljenek a hírlevél adatbázisban, automatikusan kezeli a hírlevélben leiratkozókat, lehetőséget biztosít újabb adatbázisok feltöltésére és a meglévők letöltésére. A felhasználók online és offline formában is karbantarthatóak, a hírlevél kiküldés előtt mindenképpen szükség van legalább egy szinkronizálásra az adatbázisok között.

A templatek mindössze a keretet adják a hírlevelekhez, mely az arculat egységességét és a különböző levelező programokban történő megfelelő megjelenést hivatottak kiszolgálni, ezen túl a tartalom szabadon szerkeszthető, szöveg, kép, hivatkozás vagy táblázat is elhelyezhető a hírlevelekben, mely nagy szabadságot nyújt a tartalom elkészítésében. Az előre definiált stílusok biztosítják, hogy mindenképpen az arculatnak megfelelő színvilágú, minőségű és megjelenésű hírlevelet fog kiküldeni.

Kérem tekintse meg videónkat, melyben bemutatjuk egy teszt felhasználóval, hogy milyen egyszerű is elkészíteni egy levelet és azt kiküldeni. Ha további kérdése lenne kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a info@deepskeye.hu címen, vagy a kapcsolat űrlapon keresztül.

Ha nem rendelkezik arculattal, vagy saját hírlevéllel szívesen készítünk önnek, melyet be is építünk az ilaurin rendszerbe, így csak a tartalommal kell törődnie.

Ha van saját honlapja és van rá lehetőség, akkor elkészítjük a honlap és az ilaurin közötti felhasználó szinkronizálást, ha ez nem lehetséges akkor az ilaurin rendszeren keresztül feltölthetőek a felhasználók.

Hírlevél küldés havidíjas rendszerben

Hírlevélre feliratkozottak száma

<200

201-

1001-

2501-

5001-

7501-

10001-

25001-

50001-

Havidíj (EUR) nettó

Ingyenes

20

28

34,50

45,50

137,9

246

432

Egyedi ajánlat

Kiküldhető hírlevelek száma

Feliratkozottak száma * 5

Korlátlan

Feliratkozottak száma * 8

Egyedi mennyiség

Új ügyfeleinknek és kiemelt partnereinknek egyedi ajánlatok. Írja meg nekünk elképzelését.

Az ilaurin rendszer további szolgáltatásai

  • megrendelt modulok áttekintése, új funkciók megrendelése,
  • egyszerű és összetett statisztikák kezelése,
  • honlapok felhasználóinak kezelése egységes környezetben,
  • adszerver szolgáltatás.

A rendszerben tárolt adatbázisokhoz kizárólag ügyfeleink férnek hozzá, minden felvitt információért, a kiküldött levelek tartalmáért, a címlisták kezeléséért a megrendelők teljes körű felelősséggel tartoznak, azokat a Deepskeye Systems semmilyen formában nem kezeli, azokat nem használja fel, harmadik félnek nem továbbítja. Az adatbázisban az ügyfelek módosíthatnak, illetve a frissítések automatikus formában történnek, az adminisztrátorok csak a hibajavításkor módosíthatnak, kizárólag a megrendelő előzetes írásbeli engedélyének birtokában. Bármilyen az adatokról készült másolat a probléma elhárítása után visszaállíthatatlanul törlésre kerül, azok minden esetben csak a megrendelő egyedi azonosítóval és jelszavával védett fiókjában találhatóak meg.

Címkék: deepskeye
 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu