Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

arculattervezés

alkalmi megjelenés tervezése

brand desing

teljes körű megvalósítás az ötlettől a kampányig

kreatív terv készítése

különleges kreatívok kivitelezése

kampány tervezése és megvalósítása

Támogatónk

 

Clinical Research Coordination

Ragadja meg a kis képeket, és mozgassa
őket az egérrel, vagy lapozzon a nyilakkal!
1/3
nyitólap és nyelvválasztó

Információ

Megrendelő

Clinical Research Coordination Kft.

Jogtulajdonos

Clinical Research Coordination Kft.

Feladat

grafikai tervezés, programozás, CMS

Leírás

A Clinical Research Coordination oldalnál mutatkozik be a Gothic többnyelvű modulja. Ebben az esetben kifejezetten fontos volt, hogy két nyelven lehessen elérni a honlapot, ügyfeleik igényeinek megfelelően. Ezért egy irányító nyitólappal kezdődik az oldal, melynek tartalma ugyanúgy változtatható a CMS segítségével, mint minden más tartalmi elem az oldalon. A belső oldalak egységes megjelenését a keret biztosítja, de minden menünél vagy rovatnál opcionálisan beállítható egyedi fejléckép az aktuális témának, tartalomnak megfelelően. A tartalom minden esetben mindkét nyelven megjelenik, így azonos struktúrájú, mind a magyar, mind az angol változat. Beépítésre kerül egy táblázatkezelő modul a rendszerbe, mely új lehetőséget ad a tartalom rendezéséhez. A táblázat minden cellájának stílusa külön-külön is változtatható. Egy esetleges design változtatás alkalmával a táblázatok megjelenése is automatikusan változni fog.

| Gothic Earth | táblázatkezelő | többnyelvűség | nyitólap kezelő | fejléckezelő |

+Info

A Clinical Research Coordination Kft.-t azzal a céllal alapították, hogy hatékony segítséget nyújtson a humán klinikai vizsgálatok pontosabb és gyorsabb kivitelezésében mind a klinikai vizsgálati centrumok, mind a szponzorok és CRO-k számára. A cég alapítói tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a klinikai vizsgálati koordinációban (clinical research coordination), és a klinikai vizsgálatok szervezésében és lebonyolításában. Szakmai tapasztalatuk eredménye a professzionális szolgáltatás.

Mi is az a study koordináció? A study koordináció a klinikai vizsgálati eljárások és teendők optimalizálása a klinikai vizsgálati helyeken a vizsgálati team tagjai között, valamint a klinikai vizsgálatok adminisztratív feladatainak a kivitelezése.

Technológia

php, mysql

 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu