Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

kutatási és fejlesztési projektekben részfeladatok megoldása

technológiai újítások bevezetésének előkészítése

webfejlesztés

projekttervezés, projektvezetés

portálépítés és fenntartás

programtervezés

eszközigény felmérés, kidolgozott technológia kivitelezés

Támogatónk

 

Clinical Research Coordination

Ragadja meg a kis képeket, és mozgassa
őket az egérrel, vagy lapozzon a nyilakkal!
1/3
nyitólap és nyelvválasztó

Információ

Megrendelő

Clinical Research Coordination Kft.

Jogtulajdonos

Clinical Research Coordination Kft.

Feladat

grafikai tervezés, programozás, CMS

Leírás

A Clinical Research Coordination oldalnál mutatkozik be a Gothic többnyelvű modulja. Ebben az esetben kifejezetten fontos volt, hogy két nyelven lehessen elérni a honlapot, ügyfeleik igényeinek megfelelően. Ezért egy irányító nyitólappal kezdődik az oldal, melynek tartalma ugyanúgy változtatható a CMS segítségével, mint minden más tartalmi elem az oldalon. A belső oldalak egységes megjelenését a keret biztosítja, de minden menünél vagy rovatnál opcionálisan beállítható egyedi fejléckép az aktuális témának, tartalomnak megfelelően. A tartalom minden esetben mindkét nyelven megjelenik, így azonos struktúrájú, mind a magyar, mind az angol változat. Beépítésre kerül egy táblázatkezelő modul a rendszerbe, mely új lehetőséget ad a tartalom rendezéséhez. A táblázat minden cellájának stílusa külön-külön is változtatható. Egy esetleges design változtatás alkalmával a táblázatok megjelenése is automatikusan változni fog.

| Gothic Earth | táblázatkezelő | többnyelvűség | nyitólap kezelő | fejléckezelő |

+Info

A Clinical Research Coordination Kft.-t azzal a céllal alapították, hogy hatékony segítséget nyújtson a humán klinikai vizsgálatok pontosabb és gyorsabb kivitelezésében mind a klinikai vizsgálati centrumok, mind a szponzorok és CRO-k számára. A cég alapítói tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a klinikai vizsgálati koordinációban (clinical research coordination), és a klinikai vizsgálatok szervezésében és lebonyolításában. Szakmai tapasztalatuk eredménye a professzionális szolgáltatás.

Mi is az a study koordináció? A study koordináció a klinikai vizsgálati eljárások és teendők optimalizálása a klinikai vizsgálati helyeken a vizsgálati team tagjai között, valamint a klinikai vizsgálatok adminisztratív feladatainak a kivitelezése.

Technológia

php, mysql

 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu