Kérdése van? Írjon nekünk mi megtaláljuk rá a választ!

Kérdezzen tőlünk!

Tegye fel kérdéseit, vagy olvassa el írásainkat.

Tegye fel kérdését! >>

Referenciáink

Referencia

Címkék: deepskeye

Itt megtekintheti, vagy a fenti menükre kattintva kategorizálva is megtalálja referenciáinkat!

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Címkefelhő

arculattervezés

alkalmi megjelenés tervezése

brand desing

teljes körű megvalósítás az ötlettől a kampányig

kreatív terv készítése

különleges kreatívok kivitelezése

kampány tervezése és megvalósítása

Támogatónk

 

Bizza ránk honlapja frissítését!

Mikor járt utoljára saját honlapján? Nincs ideje elhelyezni az aktuális tartalmakat? A legutóbbi cikk már több hetes, vagy hónapos? Azt vette észre, hogy az oldala frissítésére már nem jut ideje? Úgy gondolja, hogy jobban, több tartalommal, még több információval kellene feltölteni honlapját? Már nem aktuális a tartalom, ami weboldalán megjelenik, de nincs energiája vagy lehetősége megváltoztatni azt?

Mi erre kínálunk megoldást. Levesszük válláról honlapja karbantartásának terhét. Felkészült csapatunk minden erőforrása rendelkezésre áll. Önnek csak el kell küldeni a honlapra szánt anyagot, a képeket grafikusaink a kellő formátumúra alakítják, formázzák, feljavítják ha szükséges, adminisztrátoraink a szövegeket kategóriákba rendezik és feltöltik honlapjára.

De akár a tartalmat is elkészítjük. Hiszen csapatunk újságírókkal, szerkesztőkkel kiegészülve, akár teljes portálok kommunikációját képes megszervezni és lebonyolítani.

Frissítési szolgáltatásunk már havi 2 990 HUF+ÁFA-tól elérhető. Kérjen ajánlatot most!

Akkor sem kell aggódni, ha rendszere nincs felkészítve a folyamatosan változó tartalom kezelésére. Gothic CM rendszerrel készülő honlapjainknak nem akadály a folyamatosan változó tartalom. Aktuális webcsomag kínálatunkban erre is találunk megoldást.

 

© 1994-2011 Deepskeye Systems - info@deepskeye.hu